Nicosia – Bio Vegan – Grillo IGT 2019

Deze veganistische wijn bestaat uit 100% Grillo druiven. Deze worden steeds zorgvuldig met de hand geplukt. Dit is iets dat we ook zien in de biologische wijnbouw. Maar in de veganistische wijnbouw gaat men echter nog verder. Bij een veganistische wijn worden geen dierlijke hulpstoffen of ingrediënten (zoals dierlijke eiwitten of vislijm, die gebruikt worden om de wijn te klaren) gebruikt. Ook worden er geen dieren ingezet bij het ploegen van het land of het dragen van wijnmanden.

De veroudering van de wijn gebeurt op stalen vaten en vervolgens laat men deze nog kort (+-2 maanden) verouderen op fles.

9,95

Uitverkocht

Categorie:

Beschrijving

Deze veganistische wijn bestaat uit 100% Grillodruiven. Deze worden steeds zorgvuldig met de hand geplukt. Dit is iets dat we ook zien in de biologische wijnbouw. Maar in de veganistische wijnbouw gaat men echter nog verder. Bij een veganistische wijn worden geen dierlijke hulpstoffen of ingrediënten (zoals dierlijke eiwitten of vislijm, die gebruikt worden om de wijn te klaren) gebruikt. Ook worden er geen dieren ingezet bij het ploegen van het land of het dragen van wijnmanden.

De veroudering van de wijn gebeurt op stalen vaten en vervolgens laat men deze nog kort (ongeveer 2 maanden) verouderen op fles.

Extra informatie

Alcohol

12,5%

Appelatie

IGT

Druiven

Inhoud

0,75L

Land

Schenktemperatuur

10-12°

Streek

Veldverwerking

Veganistisch

Wijnhuis