Wij van Doorbraak bevelen Doorbraak wijn aan

Dirk Laeremans-18 oktober 2020

Vandaag start Doorbraak met een nieuw initiatief. Doorbraak wijn.

Doorbraak auteurs en lezers hebben een breed interesseveld. En natuurlijk zitten ook de betere dingen des levens daartussen. Wijn dus. En omdat een aantal auteurs en lezers ons daarop al hadden aangesproken, hebben we nu ook de daad bij het woord gevoegd.

We starten deze wijnsite heel eenvoudig als een winkel voor Doorbraak lezers die ook wijnliefhebbers zijn. Getrouw aan de Doorbraak filosofie kiezen we voor wijnhuizen en wijnen die hier bij ons niet in de supermarkt te vinden zijn en die “een verhaal” hebben. Speciale wijnhuizen, alternatieve druifsoorten, unieke productie en uitzonderlijke smaken. Die verhalen brengen we u dan ook graag. Want is er over wijn nog zoveel te vertellen.

Net zoals onze online boekwinkel zal deze site op termijn niet alleen wijn te koop aanbieden, maar ook een informatiebron over wijn worden. Nieuws en verhalen van onze eigen auteurs en lezers die met wijn bezig zijn en popelen om hun passie te delen met de wereld. We zouden niet willen dat u als wijnliefhebber op uw intellectuele honger blijft zitten.

Bent u een wijnexpert, sommelier of heeft u wijnverhalen? Aarzel niet en laat het ons weten.

Wij van Doorbraak bevelen alvast Doorbraak wijn aan.

Dirk Laeremans

Dirk Laeremans (1968) werkt al sinds 1997 mee aan Doorbraak. Als bedrijfsleider liggen zijn interesses vooral in internationale economie en economische vraagstukken. Dirk leidt de zakelijke kant van cvba Perruptio, uitgever van Doorbraak.

3 wijnen onder €10
Drie nieuwe wijnen onder €10
30-11-2020 We haalden 3 nieuwe wijnen onder €10 uit Italië. Klassewijnen voor een prijsje.

Welkom bij de Wijnbrief van Doorbraak
17-11-2020 Drie doorgewinterde wijnkenners vullen voortaan twee maal per maand uw wijnkennis aan met een Doorbraak wijn-nieuwsbrief. Welkom in de wondere wereld van de wijn.

Wij van Doorbraak bevelen Doorbraak wijn aan
18-10-2020 Wij van Doorbraak bevelen Doorbraak wijn aan. Hartelijk welkom op het jongste initiatief van Doorbraak.


Lees meer van Dirk Laeremans