Wij van Doorbraak bevelen Doorbraak wijn aan

Vandaag start Doorbraak met een nieuw initiatief. Doorbraak wijn.

Doorbraak auteurs en lezers hebben een breed interesseveld. En natuurlijk zitten ook de betere dingen des levens daartussen. Wijn dus. En omdat een aantal auteurs en lezers ons daarop al hadden aangesproken, hebben we nu ook de daad bij het woord gevoegd.

We starten deze wijnsite heel eenvoudig als een winkel voor Doorbraak lezers die ook wijnliefhebbers zijn. Getrouw aan de Doorbraak filosofie kiezen we voor wijnhuizen en wijnen die hier bij ons niet in de supermarkt te vinden zijn en die “een verhaal” hebben. Speciale wijnhuizen, alternatieve druifsoorten, unieke productie en uitzonderlijke smaken. Die verhalen brengen we u dan ook graag. Want is er over wijn nog zoveel te vertellen.

Net zoals onze online boekwinkel zal deze site op termijn niet alleen wijn te koop aanbieden, maar ook een informatiebron over wijn worden. Nieuws en verhalen van onze eigen auteurs en lezers die met wijn bezig zijn en popelen om hun passie te delen met de wereld. We zouden niet willen dat u als wijnliefhebber op uw intellectuele honger blijft zitten.

Bent u een wijnexpert, sommelier of heeft u wijnverhalen? Aarzel niet en laat het ons weten.

Wij van Doorbraak bevelen alvast Doorbraak wijn aan.

Dirk Laeremans