Welkom bij Doorbraak wijn

Doorbraak stelt zijn lezers graag een exclusieve selectie wijnen voor. Speciaal voor u uitgezocht. Wijnen die u niet in uw supermarkt vindt, en waarmee u kan uitpakken tijdens uw feesten en activiteiten. Wijnen met een verhaal…

We werken samen met twee gespecialiseerde wijnhuizen om u een selectie van excellente wijnen te kunnen aanbieden. En natuurlijk akn u altijd bij hen terecht voor goede raad en advies.

Vriend van Doorbraak? Dan krijgt u de facto 5% korting en gratis verzending vanaf €75 ipv €90.

Onze wijnblog

 • Kan witte wijn rijpen?
  Witte wijn laten rijpen, wie doet dat nu? Inderdaad wordt de meeste witte wijn gemaakt voor snelle consumptie, maar er zijn ook uitzonderingen.
 • Portugese wijn in de Opera
  Wijn proeven van maar liefst negenentwintig Portugese wijnboeren in de Opera van Gent. Uw correspondent was graag ter plaatse!
 • Het beste wat we te bieden hebben
  De Vereniging van Vlaamse Sommeliers kiest jaarlijks de beste wijnen uit eigen streken. In 2022 was dat een verhaal van veel veelzijdigheid, en nogal wat verrassingen.
 • Sicilië – een boeiend reisverslag (3)
  Net terug van een deugddoende vakantie in Sicilië wil ik jullie graag een stukje laten meegenieten van een eiland vol tegenstellingen, maar met een hart voor gastronomie, pure ingrediënten, verrukkelijke olijfolie en natuurlijk… WIJN!
 • Ataraxia: een serene toestand
  Ataraxia: is het de wijnhemel op aarde? of een goede kopie van de Loire en Bourgogne?

Rode wijnen

Witte wijnen

Andere wijnen