Welkom bij Doorbraak wijn

Doorbraak stelt zijn lezers graag een exclusieve selectie wijnen voor. Speciaal voor u uitgezocht. Wijnen die u niet in uw supermarkt vindt, en waarmee u kan uitpakken tijdens uw feesten en activiteiten. Wijnen met een verhaal…

We werken samen met twee gespecialiseerde wijnhuizen om u een selectie van excellente wijnen te kunnen aanbieden. En natuurlijk akn u altijd bij hen terecht voor goede raad en advies.

Vriend van Doorbraak? Dan krijgt u de facto 5% korting en gratis verzending vanaf €75 ipv €90.

Onze wijnblog

 • De rosé de Provence: een 2.600 jaar oude geschiedenis
  Een echte wijnliefhebber drinkt geen rosé, zegt het cliché. Niets is minder waar… Ontdek de rosés van dé roséstreek bij uitstek: de Provence.
 • Tien ouder- en nieuwerwetse wijnen
  Snakt u ook zo naar de vakantie? Een vakantie om misschien wel een nieuwe wijn te ontdekken, behalve de obligate ontspanning die u verdiend heeft? Tien tips.
 • Kurksmaak in wijn: een onvergeeflijke fout in 2024
  Kurksmaak in wijn? Ik ben het zo beu… het kan perfect vermeden worden, maar waarom doen producenten het dan niet?
 • En de consument, meneer, hij werd bedot
  In de wijnbusiness gaat het er hard aan toe: verkopen telt! Hoe herken je marketing-truukjes zodat je je geld niet spendeert aan dure wijnen die het niet waard zijn?
 • Primitivo, de druif uit het Italiaanse zuiden
  Toegegeven, een druif ‘primitivo’ noemen leidt niet dadelijk tot grote acceptatie bij een publiek dat er een verfijnde smaak op na houdt. Maar primitivo is een populaire, zij het omstreden druif. Ontdek hier waarom…

Rode wijnen

Witte wijnen

Andere wijnen