
Tempranillo Blanco
De rode tempranillo kent iedereen, maar er is ook een witte variant en die levert erg lekkere wijnen op.
Lees meer
|
De rode tempranillo kent iedereen, maar er is ook een witte variant en die levert erg lekkere wijnen op.
Lees meer
|
Een open brief aan Kristel Balcaen met mijn bevindingen bij het lezen van haar eerste boek.
Lees meer
|
Wie de heerlijke bubbels uit Champagne kent, zou de originele wijnen uit de streek maar raar vinden. Wit noch rood, mousserend noch stil...
Lees meer
|
Wijnen uit eigen contreien: zijn ze lekker? En welke hebben de beste verhouding prijs/kwaliteit? Niets beter dan een ervaren gids om je wegwijs te maken.
Lees meer
|
Is de Doorbraakredactie bevolkt met oudere, witte, wijndrinkende heren? Een onderzoek.
Lees meer
|
Ataraxia: is het de wijnhemel op aarde? of een goede kopie van de Loire en Bourgogne?
Lees meer
|
Champagne is vooreerst een wijn, dus moet je hem ook zo behandelen. Maar hoe proef je champagne? Op ontdekking!
Lees meer
|
Het oenotoerisme in eigen land groeit zoals nooit tevoren. In de Westhoek schieten de initiatieven als paddenstoelen uit de grond.
Lees meer
|
De beste nebbiolo is duur en geef je best jaren kelderrust. Maar bestaan er ook betaalbare en jong te genieten nebbiolo's?
Lees meer
|
Niet enkel het weer, maar ook allerhande parasieten zijn een voortdurende dreiging voor de wijnstok in Champagne. Welke zijn de grootste plagen en hoe worden ze bestreden?
Lees meer
|