Champagne en kaas
Champagne en kaas: lukken alle combinaties? Neen. Maar werkt er altijd wel iets? Dat wel. Als je de kaas een tikje beperkt.
Lees meer
|
Champagne en kaas: lukken alle combinaties? Neen. Maar werkt er altijd wel iets? Dat wel. Als je de kaas een tikje beperkt.
Lees meer
|
Windmolen op de heuvelrug van Verzenay, noordelijk deel van de Montagne de Reims.
Lees meer
|
Wijnen waarin kracht en elegantie verenigd worden zijn zeldzaam. Mas de Sella bewijst dat het kan!
Lees meer
|
Wijnminnend Vlaanderen heeft een haat-liefdeverhouding met cava. Kunnen de nieuwe regels ook echte wijnliefhebbers over de streep trekken?
Lees meer
|
De mooiste tuinen met een rijke geschiedenis in Zuid-Afrika herbergen ook een eigen wijndomein
Lees meer
|
Prosecco haalde een lepe truuk uit om bescherming te genieten... maar hoeveel prosecco-fans weten daarvan?
Lees meer
|
Champagne maak je niet zomaar: je moet aan een heleboel vereisten voldoen of je mag de naam niet op het etiket vermelden. De belangrijkste spelregels op een rij.
Lees meer
|
Klein virus, grote impact. Ook op de wijnwereld. Maar keert het gewone wijnleven weer eens de pandemiegolven gepasseerd zijn?
Lees meer
|
Na tien jaar voorzitterschap geeft Gido Van Imschoot de fakkel door aan een nieuw bestuur.
Lees meer
|
Champagne maken doe je niet zomaar. Er is een heel regelboek dat nauwkeurig gevolgd dient te worden. Op straffe van de wijn niet 'champagne' te mogen noemen, met financieel verlies tot gevolg.
Lees meer
|