Minnegoed haalt TOP van Zuid-Afrika naar Vlaanderen
Niet te missen event op zondag 3 juli: kom topwijnen proeven uit het nieuwe Zuid-Afrika!
Lees meer
|
Niet te missen event op zondag 3 juli: kom topwijnen proeven uit het nieuwe Zuid-Afrika!
Lees meer
|
Meer dan twee eeuwen waren nodig om de champagnemethode te vervolmaken. Een boeiend tijdsgewricht tussen de zeventiende en de negentiende eeuw vertelt het verhaal...
Lees meer
|
Van wijn met sulfiet krijg je hoofdpijn, wordt nogal eens gezegd. Maar klopt dat? En waarom zit er dan sulfiet in wijn?
Lees meer
|
De Marnevallei mag dan niet zo bekend zijn als die van de Loire, de streek heeft heel wat te bieden.
Lees meer
|
Michelin laat de gastronomische levensgenieter heel wat nieuwe adresjes ontdekken in de nieuwe gids 2022
Lees meer
|
Wijn die naar natte hond smaakt? Het verhaal van een miskende druif die een revolutie doormaakte.
Lees meer
|
Reservewijnen zijn één van de elementen die champagne uniek maken in de wereld van mousserende wijnen. Maar waarom in feite?
Lees meer
|
Ruffus, pionier van de Waalse mousserende wijn, blaast twintig kaarsjes uit.
Lees meer
|
Het oenotoerisme in eigen land groeit zoals nooit tevoren. In de Westhoek schieten de initiatieven als paddenstoelen uit de grond.
Lees meer
|
De beste nebbiolo is duur en geef je best jaren kelderrust. Maar bestaan er ook betaalbare en jong te genieten nebbiolo's?
Lees meer
|